Ofte stillede spørgsmål (OSS)

LEVERING OG BESTILLING

Hvornår vil jeg modtage min ordre?

Leveringstiden er normalt mellem 7 og 15 arbejdsdage.

Vi gør alt for at sikre, at du modtager din ordre så hurtigt som muligt, uden at det går ud over kvaliteten og flowet af vores varer.

Hvordan kan jeg spore min pakke?

Du modtager dit trackingnummer, så snart pakken er blevet behandlet og sendt.

Du kan spore din pakke via vores dedikerede sporingstjeneste for ordrer.

Min ordre er ikke fuldført

På grund af vores forskellige netværk af leverandører på forskellige steder for forskellige produkter kan vi sende dine pakker separat. Hvis du har bestilt mere end et produkt, bør det næste produkt snart ankomme, hvis du modtager det første produkt.

Jeg har ikke modtaget min ordre

Kundetilfredshed er vores prioritet.
Tøv ikke med at kontakte os pr. e-mail på kontact@1001smykker.dk eller via vores kontaktformular: vores team vil gøre sit yderste for at opfylde dine forventninger og finde et positivt resultat.

AFBESTILLING OG RETURNERING

Kan jeg annullere min ordre?

Vi er stolte af vores evne til hurtigt at behandle alle ordrer, der er afgivet på vores websted. De fleste ordrer bliver behandlet inden for 24 til 72 timer.

Hvis du ønsker at annullere din ordre af en eller anden grund, bedes du sende os en e-mail på kontact@1001smykker.dk eller via kontaktformularen så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker at returnere en vare

Kundetilfredshed er vores prioritet.
Tøv ikke med at kontakte os pr. e-mail på kontact@1001smykker.dk eller via kontaktformularen: vores team vil gøre sit yderste for at opfylde dine forventninger og finde et positivt resultat.

SIKKERHED

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Vi tilbyder sikker shopping via Stripe-platformen. Vi accepterer betalinger via Paypal, større kreditkort (Visa, MasterCard, AMEX,). Vi accepterer dog ikke checks, postanvisninger eller bankoverførsler.

Er mine oplysninger sikre?

Vi tilbyder sikker shopping via Stripe-platformen, som giver mulighed for betaling via større kreditkort (Visa, MasterCard, AMEX) og Paypal. Transaktioner er sikret ved hjælp af SSL-kryptering. Vi accepterer ikke checks, postanvisninger eller bankoverførsler.